zondag 18 september 2016

Theocratie

Als het om thee gaat, zijn wij wat rechtlijnig. Zakjes worden niet geduld. Dus geen zakjes in het assortiment van FOODbazar. Logisch ook, want welke zichzelf respecterende lekkerbek zou bij ons zo'n zakje derderangs theegruis kopen. Laat staan van die zakjes die vooral lijken te bestaan uit synthetische aromaten.

Ingebouwd theezeefje
Maar zoals het opnemen van een draaispit ons noopte tot het toevoegen van hele varkens, lammeren en geiten, zoals ging dat bij de thee net omgekeerd. We realiseerden ons deze omissie wat laat en hadden al heel lang een breed assortiment thee voordat we dit hele leuke theepotje toevoegden.

Dit keramische theepotje is van Bredemeijer en beschikt zoals de meeste van hun potten over een ingebouwd theezeefje dat in de pot wordt gehangen. dus wel alle lusten van losse thee, maar niet de last van gedoe met blaadjes - iets wat wij wat overdreven vinden, die last.

Het is verkrijgbaar in drie kleuren en die maten. We zouden haast zeggen dat het door de vormgeving een verrijking is van elk interieur, maar dat doen we dus niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten