zaterdag 18 juli 2015

Hoax uit de oude doax

Daar uw vakantieverblijf over een nagenoeg perfect WiFi-netwerk blijkt te beschikken heeft uw vakantie een iets ander karakter gekregen. Alle gezinsleden gaan volledig op in boeiende uitwisselingen met virtuele vrienden en alle piepjes en riedeltjes blijken meer dan voldoende het getsjirp van cicaden en vog'len des velds dan wel het zachte murmelen van een beekje compleet te overstemmen.

Uw eigen virtuele vrienden hebben ondertussen weinig boeiends te melden. Ze schrikken u hooguit op met alarmistische verhalen over een verbod op het zelf telen van groenten. Iets was ze vorig jaar en/of het jaar daarvoor ook al deden en wat niet waar bleek. En natuurlijk zijn er weer nieuwe en/of afgestofte lijstjes van de Tien Producten Die Wereldwijde Experts Hun Kinderen Nooit Laten Eten. Maar als daar maar iets van zou kloppen, dan is het toch raar dat er nog zoveel mensen op aarde rondlopen.

Zilte zeeïgheden
Ineens verlang u hevig naar lamsoor en Radio Nederland Wereldomroep. Maar de lokale alimentarist heeft natuurlijk geen lamsoor en behalve dat u geen wereldontvanger heeft om tegen uw oor te drukken is Radio Nederland Wereldomroep uiteraard allang wegbezuinigd. Maar gelukkig hebben we een luistertip. Via deze link bereikt u moeiteloos alle uitzendingen van Radio Mangiare en uiteraard beginnen we met een uitzending vol zilte zeeïgheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten