Gezien de moestuintsunami verwachten wij een nijpende behoefte aan radijsrecepturen en dus kwam dit recept als geroepen. Uiteraard ook omdat FOODbazar/Visonline nu zulke fijne vis in het assortiment heeft.
- 1 bosje radijsjes, schoongemaakt en fijngehakt
- 1 lente-ui in dunne ringetjes gesneden
- 2 eetlepels uitgelekte kappertjes eveneens fijngehakt
- 1 eetlepel citroensap
- 1/4 theelepel geraspte citroenschil
- 4 heilbotfilets zonder vel
- mespuntje zout en dito zwarte peper
- halve citroen in pijnlijk dunne schijfjes
- verder nodig, een oven en bakpapier
Knip of snijd vierkanten van het bakpapier van ongeveer 30x30cm. Vouw het papier dubbel en vouw het weer open. Leg de filet in het midden van de linker- of rechterhelft. bestrooit met de zout en het peper en de schijfjes citroen (uiteraard wordt alles netjes over de vier filets verdeeld).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten