- 125 g witte bonen uit blik
- 1 kleine rode ui
- 400 g kaas (zie boven)
- 4 radijsjes
- 2 EL wijnazijn
- zout
- versgemalen zwarte peper
- suiker
- chilivlokken
- 80 g pompoen
- 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels pompoenpitolie
- 1 – 2 eetlepels gesneden bieslook
- evt. pompoenpitten
De bonen in een vergiet doen en afspoelen. De ui schoonmaken en in kleine stukjes snijden. De kaas en plakken snijden van een halve, de radijs schoonspoelen en een plakjes snijden.
De azijn mengen met 80 ml water en wat zout, peper, suiker en een mespuntje van de chilivlokken. De bonen met de kaas, ui, radijs, pompoen toevoegen en 1 tot 2 uur laten trekken.
De salade opdoen, met de bieslook bestrooien en bedruipen met de olie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten